Ćiro Blažević o svom zdravstvenom stanju: Ljekari su digli ruke od mene 

HomeUncategorized

Ćiro Blažević o svom zdravstvenom stanju: Ljekari su digli ruke od mene 

Vraća li nam se ljeto?!

Bivši selektor naše reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević (87) ponovo je govorio za hrvatske medije o svojoj borbi sa karcinomom prostate.

Legendarni Ćiro ističe da su i ljekari digli ruke od njega.

“Moj sin dođe i kaže: ‘Tata, isto si govorio da ćeš umrijeti i prije pet godina.’ On želi ublažiti ovu istinu, a ljekari su digli ruke od mene”, kazao je za Story.hr. i nastavio:

“Vrijeme mi je, imam 88 godina iza sebe, ostavio sam dosta. Šta ćeš. Konstatuješ istinu, a ona je da imaš rak s pet metastaza. Onda je to fatalno. U svakom slučaju nemojte za mnom žaliti, previše sam napravio da ne bih bio spokojan. Previše dobrog. Koliko god se trudim, ne mogu naći kome sam zlo napravio.”

Ćiro govori da ni zbog čega ne žali u svom životu.

“Kad gledam svoje kolege, gotovo svi su umrli: Barić, Ivić, Zebec. I moje je vrijeme došlo. S tim se čovjek mora pomiriti, bez kukanja i jadikovanja. Tako da bih molio ljude: poštedite se žalosti za mnom jer odlazim spokojan i to je jako lijepo. Ne znam kako oni zločesti ljudi koji su toliko toga lošeg napravili trebaju umrijeti, a do tada uopće nisu vjerovali u Boga? Kad trebaš umrijeti, počinješ vjerovati, ali eto, tu sam.”

Blažević je spomenuo i to da je imao privilegiju da se druži sa najvećim ljudima u svijetu.

“Imao sam privilegij družiti se najvećim ljudima u svijetu. Nikad si ne bih mogao oprostiti da im nisam rekao da nisu u pravu onda kada nisu bili. Glasovitom pjesniku Jacquesu Prévertu rekao sam: ‘Znate, jako mi je žao, ali u ljubavi niste sretni kao ni ja.’ ‘Kako znate’, pitao me. ‘Jer ste to javno napisali u pjesmi ‘Za tebe ljubavi moja’, odgovorio sam”, riječi su Ćire za Story.hr.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0