instant fap

Conte ponovo traži da Inter dovede Džeku, održan i sastanak

Conte ponovo traži da Inter dovede Džeku, održan i sastanak

Trener Intera Antonio Conte zatražio je od Uprave kluba da dovedu napadača Rome Edina Džeku, objavljeno je u štampanom izdanju Il Messaggera.

Kako se navodi, italijanski stručnjak je zatražio od izvršnog direktora Intera Giuseppea Marotte da potpiše bosanskohercegovačkog reprezentativca za kojeg vjeruje da je jedini igrač koji može adekvatno zamijeniti Romelua Lukakua, a ujedno može igrati i u tandemu s Belgijancem.

Il Messaggero tvrdi da je prije četri-pet dana održan i sastanak s Džekinim zastupnikom u Italiji Silvanom Martinom, ali Martina neće još dugo zastupati Dijamanta, koji bi uskoro trebao početi sarađivati sa Alessandrom Luccijem.

U tim razgovorima Marotta je objasnio je da Inter mora prvo razmotriti svoje finansije, a da tek zatim mogu razmišljati o Džeki.

Podsjetimo, Džeko je i prošle sezone bio velika želja Antonija Contea, ali se transfer nije realizovao. Dijamant je u međuvremenu na početku ove sezone sve dogovorio sa Juventusom, ali i to se izjalovilo u posljedni čas i ostao je u Romi.

Kapiten Vučice ove sezone odigrao je 11 ligaških utakmica i postigao je šest golova uz jednu asistenciju.

KOMENTARI