instant fap

Da li je ovo čudovište iz Loch Nessa?

George Edwards, kapetan koji već godinama pokušava da dokaže postojanje škotske Nessie tvrdi da je ovo mitsko stvorenje konačno “uhvatio” okom objektiva. POGLEDAJTE!

Na slici se vidi neobična struktura koja izranja iz vode, a kapetan Edwards siguran je da je riječ o dijelu tijela škotske Nessie.

Već 26 godina ovaj čovjek provodi barem 60 sati nedjeljno tražeći čudovište u jezeru Loch Ness i kaže da je sada zabilježena fotografija najbolja ikada.

Čak su i američki vojni stručnjaci potvrdili da je možda riječ o “živom stvorenju”.

Fotografija je snimljena digitalnom kamerom prošlog novembra, a George kaže da je neko vrijeme samo posmatrao oblik iznad vode, nakon čega je on potonuo i više se nije pojavio.

“Polako se pomijerao ka zamku Urkhart i bilo je tamno sive boje. Oblik se pojavio oko kilometar dalje od broda i ubijeđen sam da je reijč o Nessie. Siguran sam da u vodi postoji nekoliko tih stvorenja”, kaže George.

“Nisam nikom pominjao ništa o svom otkriću, sve dok nisam bio siguran da nisam fotografisao drvo ili neki drugi predmet. Imam prijatelje iz Amerike koji su preko svojih prijatelja preporučili moj slučaj vojsci.

Oni su analizirali fotografiju koju sam napravio i potvrdili da je riječ o živom stvorenju”, kaže ovaj kapetan.

Steve Feltham, još jedan lovac na Nessie, koji ovu zvijer traži 21 godinu rekao je da je to najbolja fotografija čudovišta ikad snimljena.

“Mislim da su slike fantastične – to je životinja koju sam tražio sve ovo vrijeme”.

Prvo viđenje “čudovišta” zabilježeno je 565. godine prije Nove ere.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9exyjULHkCA

KOMENTARI