instant fap

Dan oslobođenja općine Sanski Most

U zgradi općine Sanski Most danas je formiran organizacioni odbor za obilježavanje 10. oktobra, Dana oslobođenja općine Sanski Most.

Ovaj organizacioni odbor čine predstavnici boračkih udruženja s područja općine Sanski Most, a za njegovog predsjednika izabran je predsjednik udruženja „Patriotska liga“, Mehmed Hrapić. Pomenuti odbor će u narednim danima sačiniti temeljan program prigodnih sadržaja kojima će biti obilježena sedamnaesta godišnjica od oslobođenja općine Sanski Most. Istaknuto je kako će i ove godine program obilježavanja ovog značajnog datuma trajati više dana, te da će u sklopu manifestacije biti organiziran niz događaja.

Centralni događaj ovogodišnje manifestacije biće svečanost otkrivanja spomenika oslobodiocima Sanskog Mosta na Trgu ljiljana, što za sve boračke katagorije, kako je istaknuto danas, ima veliki značaj. U ponuđenom sadržaju programa ovogodišnje manifestacije sadržani su i brojni drugi događaji koji će se odvijati u periodu od 9.-14. oktobra.  U narednim danima biće određeni precizni datumski i vremenski okviri za održavanje svih događaja. radiosana

KOMENTARI