Danas i za vikend sunčano i toplo vrijeme 

Homeinmedia danas

Danas i za vikend sunčano i toplo vrijeme 

I danas lijepo vrijeme

Danas će u BiH preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle i niske naoblake.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stepeni, na jugu zemlje do 28 celzija.

subotu se prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni može očekivati magla i niska oblačnost. U Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9, na jugu zemlje do 14 celzija. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stepeni.

nedjelju će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9, na jugu do 14. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu do 26 stepeni.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0