instant fap

Del Boj i Rodni odali poštu tvorcu “Mućki”

Dejvid Džejson i Nikolas Lindhrst prisustvovali su otkrivanju plave ploče Džonu Salivenu, čoveku koji je napisao scenario za najbolji britanski sitkom svih vremena. Saliven je preminuo prošle godine, a ovoj ceremoniji su još prisutvovali Džon Čalis i Sju Holdernes, koji su tumačili ulogu Bojsija i Marlin

Poznati britanski glumci Dejvid Džejson i Nikolas Lindhrst otkrili su plavu ploču u čast piscu komedija Džonu Salivenu, kreatoru serije “Mućke”. Saliven, koji je zaslužan za stvarenje brojnih uspešnih britanskih sitkoma, preminuo je prošle godine u 64 godini.

Njegovo najupečatljivije ostvarenje su upravo bile “Mućke”, koje su stekle popularnost svetskih razmera. Da podsetimo, “BBC” je ovu seriju 2004. godine proglasio za najbolju britansku komičnu seriju svih vremena.

Otkrivanju plave ploče, osim čuvenih Del Boja i Rodnija, prisustvovali su i Džon Čalis i Sju Holdernes, koji su tumačili uloge Bojsija i Marlin, prenosi “Dejli Mejl”. Ceremonija je bila održana u “Tedington” studiju, gde su i snimane “Mućke”.

Džejson i Lindhrst složili su se da je Džon Saliven bio genijalac i da je im je bila privilegija što su radili sa njim. Zvezde serije “Mućke” istakle su još da njegovo stvaralaštvo treba da bude zampamćeno.

KOMENTARI