instant fap

Dijelovi muškog tijela na koje se žene najviše pale

Volite kad se izgubite u očima voljenog muškarca? Ili promatrati kako izazavno miče ramenima dok hoda? Ili vas ipak najviše privlači mala, čvrsta guza?

Većina žena složit će se kako na muškarcu koji im se sviđa ili s kojim su u vezi vole sve od glave do pete, no neki dijelovi tijela ipak su im draži od drugih.

1. Oči
Prvo što većina žena primjeti na muškarcu jesu oči, a mnoge preferiraju velike plave s dugačkim trepavicama i izražajnim obrvama. Nekim damama posebno su privlačne mokre trepavice, kad muškarac izađe iz vode, a na njegovim se gustim tamnim trepavicama cakle kapljice vode, prenosi Zadovoljna.hr.

2. Usne
Ne žude samo muškarci za ženama s usnama poput onih Angeline Jolie – i žene vole muškarce s punim, sočnim usnama ne samo zbog lijepog izgleda već i zbog nekih intimnih užitaka koje im s njima mogu pružiti.

3. Jezik
S lijepim usnama dolazi i primamljiv jezik. Mnoge žene slažu se da je jezik najjači mišić u muškome tijelu, a posebno cijene kad ga zna vješto koristiti tijekom oralnog seksa. Neke dame uživaju i u penetraciji jezikom. Stoga svi momci koji se boje da njihov penis ne odrađuje to najbolje, mogu uvijek uvježbati jezik da odradi bolje.

4. Ramena
Istraživanje je potvrdilo da žene kod muškaraca najviše privlači kad hodajući ‘frajerski’ miču ramenima. Žene se slažu da su lijepo građena, široka ramena znak snage i muževnosti i upravo takva su im najdraža.

5. Prsa
Poznato je da se muškarci pale na lijepe ženske grudi, no i žene imaju slabost na muška prsa. Mnoge žene priznaju da ih pali kada gledaju odjevenog muškarca i zamišljaju kako izgledaju njegova prsa. Način na koji majica ili košulja pada preko njegovih prsa otrkiva puno o tome što se kriva ispod.

6. Bicepsi
Napeti, izražajni bicepsi ne izražavaju samo snagu već daju do znanja da muškarac vodi brigu o svome tijelu. S bicepsima je slična stvar kao i s prsima. Žene vole nagađati što se skriva ispod veste ili majice s kratkim rukavima kad mogu vidjeti početak vretenastog mišića.

7. Šake
Lijepe, čvrste, velike, njegovane – ima li žene koja ne bi poželjela muškarca s takvim rukama? Ženama je vrlo važno kakve ruke muškarac ima jer one govore puno o njemu. Na primjer, promatrajući njegove šake žena može naslutiti kakvim poslom se bavi i koliko drži do osobne higijene.

8. Trbušni mišići
Abdominalni mišići također su poželjni, iako ne i imperativ – neke žene vole muškarce s trbuščićem. Trbušni mišići zajedno s leđnima okružuju kralježnicu, a to znači da što su oni jači, jača je i kralježnica. Na dalje, o njihovoj snazi ovisi ukupna funkcionalnost organizma, a žene privlače muškarci čiji je organizam u dobrom stanju.

9. Stražnjica
Još jedan dokaz da se žene i ne razlikuju toliko od muškaraca – i one vole primiti muškarca za stražnjicu. Neke žene vole vole guze u obliku polumjeseca, druge se više pale na one blago zaobljene, a većina se slaže da atletičari imaju najslađe guze.

10. Penis
Evo nekih ženskih zahtjeva kad je riječ o penisu: da je normalne veličine, ne prevelik, ali ni premalen, da nije prežilav, da je debeo i da je što sličnije boje kože kao ostatak tijela. Jedna od stvari koje žene naglašavaju više nego veličinu penisa jest da je genitalno područje lijepo ošišano.

KOMENTARI