Dino Merlin na novogodišnjem online koncertu premijerno će predstaviti duet sa Senidah

HomeMagazin

Dino Merlin na novogodišnjem online koncertu premijerno će predstaviti duet sa Senidah

Na Trgu BiH / Potvrđeno: U Sarajevu doček 2017. godine uz Dinu Merlina

Dino Merlin će u novogodišnjoj noći premijerno predstaviti dvije nove pjesme i videospot za svoj drugi singl, koji će se naći na budućem albumu bosanskohercegovačkog kantautora.

Nakon što su na društvenim mrežama i platformama od konca oktobra pjesma “Mi” i videospot zabilježili više 13 miliona pregleda, nova pjesma se očekuje s još većim nestrpljenjem, a radi se o duetu Dine Merlina i Senidah. Videospot za pjesmu koju je napisao Dino Merlin sniman je u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenačka rediteljica Kukla, koja je radila i videospot “Mi”.

– Nakon duge i iscrpljujuće turneje “Hotel Nacional” pokušao sam ponovo naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao – da ne znam biti sam. Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas – objašnjava Dino Merlin.

Videospot dueta sa Senidah će premijerno biti predstavljen u okviru novogodišnjeg online koncerta Dine Merlina koji će biti emitiran 31. decembra s početkom u 21 sat kao ekskluzivni sadržaj koji su BH Telecom i Samsung pripremili za pretplatnike Moja TV i Moja webTV servisa.

Novogodišnji koncert će iz udobnosti svog doma moći pratiti online i oni koji nisu pretplatnici servisa Moja TV, u kojem god dijelu zemaljske kugle se nalazili. Koncert planiran za posljednji dan ove godine sa bendom i posebnim gostima, sa probranim repertoarom u vrhunskoj produkciji koju su Dino Merlin i njegov tim pažljivo osmislili, prvi je online koncert ovog bosanskohercegovačkog umjetnika.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: