instant fap

Dječak koji je preživio dva dana na hladnoći u šumi tvrdi da ga je čuvao medvjed

Dječak koji je preživio dva dana na hladnoći u šumi tvrdi da ga je čuvao medvjed

Trogodišnji dječak iz Sjeverne Karolice čudom je preživio dvije noći u šumi na niskoj temperaturi nakon što se izgubio.Spasioci su pronašli Caseyja Hathawayja zapetljanog u trnovitom grmlju u Craven Countyju u istočnom dijelu Sjeverne Karoline nedaleko od doma njegove bake gdje je boravio.

Dječaku se gubio svaki trag od utorka prošle sedmice, a potraga je prekinuta zbog veoma niskih temperatura, obilne kiše i jakog vjetra. Srećom, policija ga je pronašla nakon što je jedan od stanovnika čuo plač i viku.

“Nije jasno kako je uspio preživjeti. Rekao je da je imao prijatelja u šumi, medvjeda koji je bio s njim”, izjavio je šerif Craven Countyja Chip Hughes za WCTI.

Tu priču je potvrdila i dječakova tetka Breanna Hathaway.

“Casey je zdrav, smije se i priča. Rekao je da se družio s medvjedom dva dana. Bog mu je poslao prijatelja da ga čuva, čuda se događaju”, rekla je ona.

Američki crni medvjedi žive u Sjevernoj Karolini i obično nisu agresivni prema ljudima, ali se ne može sa sigurnošću reći da li je dječak izmislio medvjeda ili je zapravo sve istina.

Casey je nestao dok se igrao s dvoje djece u dvorištu svoje bake u selu Enrul.

KOMENTARI