instant fap

Djevojka iz osvete HIV-om zarazila petoricu beogradskih biznismena!

Menadžerka M. Č. (27), koja je prije tri godine otkrila da je zaražena HIV virusom, odlučila je da se osveti muškarcima tako što je virus prenijela najmanje petorici beogradskih biznismena, piše srbijanski Informer

 

Kako se navodi, ona će ovih dana biti uhapšena zbog namjernog širenja smrtonosnog virusa. Policija je ušla u trag M. Č. pošto ju je prije mesec dana prijavio bivši ljubavnik kojega je zarazila, a on virus dalje prenio svojoj supruzi.

– On je prvi osjetio simptome, a onda i njegova supruga. Pošto im je iz dana u dan bilo sve lošije, otišli su kod privatnog ljekara i uradili analizu krvi. Tada su i saznali da su HIV pozitivni. Žena se odmah razvela od njega, a on je podnio prijavu policiji – kaže jedan od inspektora angažovanih na ovom slučaju.

Prije nego što je otišao u policiju, piše list, M.Č. je priznala biznismenu da je još u maju 2009. godine saznala da je zaražena HIV virusom.

– Osim toga, rekla mu je da on nije jedina žrtva, već da je imala za to vrijeme odnose sa još četvoricom muškaraca. Ona kaže da je htjela na taj način da se osveti cijelom muškom rodu – kaže izvor Informera.
(DEPO PORTAL, BLIN/dg)

KOMENTARI