instant fap

Do kada će padati snijeg?

Do kada će padati snijeg?

U četvrtak u Bosni oblačno vrijeme sa snijegom. U Hercegovini uglavnom vedro. Oblačno sa slabim snijegom na sjeveru Hercegovine. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -3°C, na jugu zemlje do 1°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -6 i -1°C, na jugu zemlje od 2 do 4°C.

U petak u Bosni oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini većinom vedro. Oblačno na sjeveru Hercegovine. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4°C, na jugu zemlje do -1°C. Najviša dnevna temperatura zraka između -6 i -2°C, na jugu zemlje od 2 do 4°C.

U subotu u Bosni oblačno sa slabim snijegom. Na sjeveru zemlje sredinom dana može padati i kiša. U Hercegovini djelomično vedro. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5°C, na jugu zemlje do -2°C. Najviša dnevna temperatura zraka između -4 i 2°C, na jugu zemlje do 5°C.

KOMENTARI