instant fap

Dobrodošli na Balkan: Predsjednik opštine svečano otvorio bankomat

Dobrodošli na Balkan: Predsjednik opštine svečano otvorio bankomat

Mještani Padinske skele u Srbiji “ušli u novo doba”. Ako ste mislili da ste sve do sad već vidjeli – razmislite ponovo. 

Poznato je da vlast u svim zemljama bivše Jugoslavije voli bizarna svečana otvaranja, pa nas tako ova nova fotografija koja je osvanula na Instagramu ništa ne čudi.

Naime, otvoren je, vjerovali ili ne – bankomat na Padinskoj skeli, pa ako građani do sad nisu imali prilike da vide ovo čudo modernog doba, sada je prava prilika za to, jer je samom otvaranju prisustvovao i predsjednik Gradske opštine Palilula.

Miroslav Ivanović je rekao prilikom otvaranja bankomata, da je u pitanju još jedna usluga koja će omogućiti građanima da ne gube dragocjeno vrijeme putujući do prvog bankomata u Borči i po 7-8 kilometara.

Pošto smo se nagledali raznih svečanih otvaranja među kojima su i lift, poštansko sanduče, rupa za semafor, kućice za vrapce, pješački prijelaz, tuševi na njivi, ali i toalet na groblju, red je da važnost damo i ovom svečanom događaju i proslavimo otvaranje bankomata kako dolikuje.

Građani sada mogu mirno da spavaju sa saznanjemda je samo za njih otvoren bankomat, a da je jedan od njegovih prvih korisnika bio – ni manje ni više nego Miroslav Ivanović, u šaljivom tonu pišu srbijanski mediji.

KOMENTARI