instant fap
NaslovnicaAUTO

Dogodine stiže nova Škoda Superb s Euro7 dizelašima i benzincima.

Dogodine stiže nova Škoda Superb s Euro7 dizelašima i benzincima.

U moru SUV modela i crossovera u Europi još uvijek ima dovoljno kupaca koji su zainteresirani za karavane. Tako pokazuju istraživanja, a od Škode u idućem razdoblju možemo očekivati atraktivne modele koji će imati i karavan verzije – Octaviju i Superb.

Upravo se predstavljanje novog Superba očekuje iduće godine, a renderi portala Kolesa.rupokazuju kako bi mogao izgledati.

Škoda Superb je najveći model u ponudi koji obiluje prostorom, a posebno straga nudi obilje prostora u prtljažniku za noge kao i sjajnu nosivost, pa se daljnji pretjeran rast modela i ne očekuje. Više izmjena i moderniji pristup očekujemo u kabini gdje možemo očekivati veliki središnji zaslon multimedije.

Tehnički, logika nam govori da će Superb ostati na MQB platformi. Radi se na finalnoj inkarnaciji modela koji će koristiti benzinske i dizelske motore koji će moći zadovoljiti Euro7 standard o ispušnim plinovima.

Plug-in hibrid model dolazi sigurno s obzirom na to da su prototipovi, također iduće generacije VW Passata Varianta, već viđeni s dva otvora – za dotakanje goriva i strujnu utičnicu, prenosi Sportklub.

Benzinski i dizelski motori vjerojatno će imati mild hibridnu tehnologije za smanjenje emisija i pružanje većeg momenta u donjem rasponu okretaja.

Nakon Superba sljedeće generacije uslijedit će i obnovljena Octavia (2024. godine), jer će Škodini poznati modeli u dogledno vrijeme nastaviti stizati s motorima s unutarnjim izgaranjem.

KOMENTARI