instant fap

Dokazano: Od oralnog seksa ipak može da se zatrudni!

Nema loše stvari kod oralnog seksa. Muškarcima uvijek prija, damama dobro dođe u vrijeme menzisa. Ko neće da zatrudni, ne mora, ali onaj ko hoće – može! Ne vjerujete i dalje? Pročitajte.

U čemu je stvar? Zašto mnoge životinjske vrste, baš kao i ljudi, toliko uživaju u čarima dodira usta-genitalije. Šta žene imaju od čitave priče, posebno onih dana u mjesecu?

Ako je vjerovati doktoru Gustafu Dekeru, dame oralnim seksom sebi garantuju sigurniju trudnoću. No, ovo važi samo ako progutaju!

Sjemena tečnost svakog muškarca veoma je bogata proteinima, a što se organizam jedne dame bolje navikne na spermu njenog muškarca, to je veća vjerovatnoća da će je i njena materica prihvatiti kad dođe trenutak za proširenje porodice. Dakle, da bi se izbegla svaka slučajnost da dođe do seksualne alergije i tijelo žene odbaci spermatozoide kao strano tijelo, najbolje je da ova tečnost dođe u kontakt sa čitavim sistemom.

Deker je takođe primjetio da je kod žena koje su češće praktikovale oralni seks sa svojim muževima smanjena pojava komplikacije u trudnoći kada imuni sistem odbacuje placentu, što može rezultirati nedovoljnom uhranjenošću bebe na rođenju.

– Ukoliko je bilo čestog izlaganja ovoj vrsti signala, kada žena konačno zatrudni, ćelije njenog imunog sistema reći će: “Hej, pa mi znamo ove momke. Oni su već neko vrijeme stalno tu. Hajde da ovu trudnoću pustimo da se na miru odvija” – poručuje dr Deker.

Mala napomena tinejdžerima:

Ako vam je život mio, nemojte ni slučajno da vam padne na pamet da na ovu foru pokušate da “nahvatate” curu na zadnjem sjedištu svog automobila!

KOMENTARI