“Dom u Turskoj” dolazi u Sanski Most

Homeinmedia danas

“Dom u Turskoj” dolazi u Sanski Most

Dopustite nam da pronađemo Vaš “Dom u Turskoj”

Poznato je kako građani BiH vole tursko more, što iz godine u godinu jasno pokazuju popunjeni ljetni aranžmani u Turskoj. Osim ljetovanja u Turskoj pokrenut je još jedan trend, kada je Turska u pitanju, a to je prodaja i kupovina nekretnina, stanova.

Prema podacima koje je objavila Turska agencija za statistiku, prodaja nekretnina strancima u Turskoj u svakodnevnom je porastu.

Seferović je, 2009. godine otišao u Alanyu raditi kao turistički vodič, gdje je upoznao mnogo osoba iz građevinskog sektora, te se 2014. godine odlučuje osnovati agenciju za investiranje i promet nekretninama.

Kaže kako se turski gradovi sve više šire i grade, što stvara veliko tržište nekretnina. Građani BiH najviše obraćaju pažnju na cijenu, ali u posljednje vrijeme i na kvalitet gradnje.

Razlozi zbog kojih se odlučuju na kupovinu nekretnina u Turskoj jesu prije svega gostoprimstvo, klima, niski troškovi života te količina onoga što dobiju za uložen novac uz povoljne uvjete otplate.

Danas se naš tim sastoji od preko 10 iskusnih prodajnih menadžera – profesionalaca u svojoj oblasti, a svaki od njih ima svoju specijalizaciju i govori različitim jezicima radi lakšeg komuniciranja s kupcima. Razumijemo koliko je važno imati pouzdanog partnera u procesu pronalaženja smještaja, stoga smo vam uvijek na usluzi i radimo za Vaš dobrobit.

Uskoro će održati prezentacije u nekoliko gradova, a jedan od njih je i Sanski Most.

Gradska Vijećnica (bivša zgrada ŠIP-a), subota, 23.07. 19 sati.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0