instant fap
Naslovnicainmedia danas

Domaći brend koji će vas ostaviti bez daha!

Domaći brend koji će vas ostaviti bez daha!

Novi sanski i banjalučki brend pod nazivom „Designed by HECIM“ ugledao je svoju svjetlost dana u trgovini unikatnih ručnih radova u samom srcu Banja Luke.

U ovoj maloj jedinstvenoj oazi možete pronaći zaista bogatu i raznoliku ponudu proizvoda od prirodnih materijala kao što su: koža, drvo, juta, tkanje, velur, vuna, pamuk, platno.

Iako se akcenat stavlja na izradu raznovrsnih ženskih i muških torbi i torbica različitih namjena, ova trgovina u svom asortimanu nudi razne kožne futrole za noževe, novčanike,narukvice, kožnu bižuteriju i galanteriju,ženske pojaseve i ukrasne predmete od drveta i kože originalnog dizajna i prepoznatljivog izgleda.

Jedna od karakteristika ove radnje je ta što kupac ima mogućnost da sam dizajnira i odabere materijal za svoj proizvod koji želi da se izradi za njega.

Kreator i tvorac proizvoda ovog unikatnog kraljevstva je sanski porodični ljekar Marinko dr. Čengić koji se ovim, u najmanju ruku interesantnim zanimanjem, bavi već 5-6 godina.

Velika zainteresovanost za ovaj vid proizvoda, a i nesvakidašnji dizajn u regiji su bili okidač da se rodi ideja o otvaranju trgovine koja se danas nalazi nedaleko od Gospodske ulice.

Pratite designedbyhecim i njihov profil na instagramu koji će Vas ostaviti bez daha.

KOMENTARI