instant fap

Dominatna predstava Rudara

Dominatna predstava Rudara

U okviru 25. kola Druge nogometne lige Federacije BiH Zapad,  „Rudar“ iz Kamengrada je ostvario važnu pobjedu na neugodnom gostovanju protiv devetoplasirane ekipe „Brnjaci“ . Sanski zeleno – crni su slavili rezultatom 3:0, a golove su postigli Irhad Krkić, Admir Ljutić i Besim Burnić.

Bila je to još jedna odlična predstava igrača Rudara koji su potvrdili dobru formu i ujedno dokazali da nisu slučajno u vrhu tabele.

Zasluge za novi uspjeh sanskih nogometaša svakako pripadaju i treneru Feridu Kužalju koji je  i ovaj put odlično složio ekipu. Sve je dobro  funkcionisalo, od čvrste i neprobojne odbrane, odlične kontrole na sredini terena, te efikasnosti u napadu.

On je rekao da je pobjeda sasvim zaslužena jer je njegova momčad dominirala tokom cijele utakmice. „Pokazali smo zrelost i veliku želju za pobjedom.

Čestitam svojim igračima i našim vjernim navijačima koji su opet bili naš vjetar u leđa.“, rekao je Kuželj. Rudar je sa 53 osvojena boda  na visokom drugom mjestu na tabeli i za vodećom Iskrom i dalje zaostaje 6 bodova.

U narednom kolu na stadionu u Kamengradu gostuje zadnjeplasirana Brekovica.

KOMENTARI