Dopustite nam da pronađemo Vaš “Dom u Turskoj”

Homeinmedia danas

Dopustite nam da pronađemo Vaš “Dom u Turskoj”

Fantastična ponuda! Pogledajte nekretnine u Turskoj

Poznato je kako građani BiH vole tursko more, što iz godine u godinu jasno pokazuju popunjeni ljetni aranžmani u Turskoj. Osim ljetovanja u Turskoj pokrenut je još jedan trend, kada je Turska u pitanju, a to je prodaja i kupovina nekretnina, stanova.

Bh. državljanin za kupovinu nekretnine u Turskoj, osim validnog pasoša ne treba da posjeduju nikakve dodatne dokumente, čime se otvaraju mnoge mogućnosti da na lak i brz način dođu do željene nekretnine.

Prema podacima koje je objavila Turska agencija za statistiku, prodaja nekretnina strancima u Turskoj u svakodnevnom je porastu.

“Najčešći kupci nekretnine u Turskoj su državljani Irana, Rusije, Afganistana i Jordana, tu su još i državljani Engleske, Njemačke, Švedske, Norveške te Belgije. Ipak, u kupovini nekretnina u Turskoj ne izostaju ni građani balkanskih zemalja, odnosno Bosne i Hercegovine i naše dijaspore kojih je svakim danom sve više”, kaže Seferović.

Seferović je, 2009. godine otišao u Alanyu raditi kao turistički vodič, gdje je upoznao mnogo osoba iz građevinskog sektora, te se 2014. godine odlučuje osnovati agenciju za investiranje i promet nekretninama.

Kaže kako se turski gradovi sve više šire i grade, što stvara veliko tržište nekretnina. Građani BiH najviše obraćaju pažnju na cijenu, ali u posljednje vrijeme i na kvalitet gradnje.

Razlozi zbog kojih se odlučuju na kupovinu nekretnina u Turskoj jesu prije svega gostoprimstvo, klima, niski troškovi života te količina onoga što dobiju za uložen novac uz povoljne uvjete otplate.

Danas se naš tim sastoji od preko 10 iskusnih prodajnih menadžera – profesionalaca u svojoj oblasti, a svaki od njih ima svoju specijalizaciju i govori različitim jezicima radi lakšeg komuniciranja s kupcima. Razumijemo koliko je važno imati pouzdanog partnera u procesu pronalaženja smještaja, stoga smo vam uvijek na usluzi i radimo za Vaš dobrobit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0