instant fap

Dosadili vam kišobrani: Dolazi nam nekoliko sunčanih dana

Dosadili vam kišobrani: Dolazi nam nekoliko sunčanih dana

Tokom dana dolazi do smanjenja oblačnosti i više sunčanih perioda…

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 8.00 sati imale su sljedeće vrijednosti: Bjelašnica -5 stepeni, Kupres 3, Sokolac 4, Sarajevo 5, Srebrenica 6, Livno 7, Banja Luka, Bihać, Gradačac, Tuzla, Zenica i Zvornik 8, Bijeljina, Bugojno, Doboj, Drvar i Sanski Most 9, Prijedor 10 i Mostar, Stolac i 

U Bosni i Hercegovini danas prijepodne se očekuje  umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje u sjeveroistočnim područjima, uz nešto više oblaka, može pasti i malo kiše, a na planinama i malo snijega. Tokom dana očekuje se smanjenje oblačnosti i više sunčanih perioda. 

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar će u Bosni biti  umjeren do pojačan, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 10 do 16, a na jugu do 22 stepena.

Sutra će biti malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 1 do 5, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura od 15 do 21, na jugu do 24 stepena.

U srijedu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 13, najviša dnevna temperatura od 18 do 24 stupnja.

KOMENTARI