instant fap

Dva horoskopska znaka odudaraju po inteligenciji od svih ostalih

Dva horoskopska znaka odudaraju po inteligenciji od svih ostalih

Vodenjak i Škorpion su najpametniji horoskopski znakovi, kažu astrolozi. Ali, njihova pamet proizlazi iz dva vrlo različita razloga.

Ljudi rođeni u znaku Vodenjaka imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnom sposobnošću i IQ-om. S druge strane, Škorpione krasi više pronicljiva inteligencija, oni su najbolji u realnom procjenjivanju i razumijevanju svijeta u cjelini.

– To ne znači da ostali horoskopski znakovi nisu inteligentni, jesu – na svoj način. Blizanci i Vage, također, imaju mnoštvo mentalnih sposobnosti – pojašnjava Neil Crabtree, astrolog sa Mayo School of Astrology.

– Rak i Ribe su najbolji u emocionalnoj inteligenciji. Drugim riječima, oni izvrsno prepoznaju i rasuđuju svoje i tuđe osjećaje – dodao je.

Zemaljski znakovi: Bik, Djevica i Jarac – iskazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac – imaju tendenciju biti najintuitivniji u Zodijaku što ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu, prenosi Reader's Digest.

KOMENTARI