instant fap
NaslovnicaAUTO

Dvostruka titula za Ford

Dvostruka titula za Ford

Žiri sastavljen od 25 specijaliziranih novinara iz 25 europskih država na posebnoj ceremoniji u francuskom Lyonu, zajednički su ocijenili da su najbolji u izboru za prestižnu nagradu Van of the Year (IVOTY) 2020. Transit Custom Plug-In Hybrid i Transit Custom EcoBlue Hybrid.

Žiri je pohvalio niz elektrificiranih pogonskih rješenja koja nudi Ford Hybrid gama Transit Custom kombija – razvijenih tako da smanje troškove goriva za korisnike, omoguće ulazak u sve veći broj zona s niskim emisijama štetnih plinova i nude praktična rješenja za tvrtke koje pokušavaju smanjiti emisije i udovoljiti ciljevima za čisti zrak.

Ford Ranger, najprodavaniji pick-up u Europi, impresionirao je 18 članova žirija snažnijim i ekonomičnim 2,0-litarskim EcoBlue dizel motorom i naprednim tehnologijama za pomoć vozaču te osvojio nagradu za najbolji europski pick-up 2020. godine (IPUA), koja se dodjeljuje svake dvije godine.

“Čestitamo Fordu na njihovom dvostrukom uspjehu u osvajanju nagrade Van of the Year Award 2020 i International Pick-up Award 2020 u istoj godini. Veliko je to, ali sasvim zasluženo postignuće. S jasnim fokusom na hibridizaciju, Fordovi su inženjeri razvili održivi pogonski sklop koji je ovdje i sada u korist gradskih, međugradskih i ruralnih korisnika. A Transit Custom Plug-In Hybrid i Transit Custom EcoBlue Hybrid voze i rade izvrsno!”, rekao je Jarlath Sweeney, predsjednik međunarodnog žirija Van of the Year.

KOMENTARI