instant fap

Džanan Musa: Vjerujte mi kada vam kažem da sam spreman za NBA ligu!

Džanan Musa: Vjerujte mi kada vam kažem da sam spreman za NBA ligu!

Netsi su bez većih problema došli do pobjede protiv košarkaša Hrvatske, a najefikasniji na parketu bili su Džanan Musa i Rodions Kurucs koji su ubacili po 15 poena.

Naravno, Ljetna liga je odlična šansa za mlade košarkaše da se dokažu svojim klubovima pred novu NBA sezonu, a upravo je to cilj Muse koji želi u narednoj sezoni dosta veću miinutažu na NBA parketima.

Musa je nakon sinoćnje utakmice poručio da vjeruje da je spreman za NBA ligu i da se vrijedno sprema za novu sezonu. Također, utakmica protiv Hrvatske je možda došla u najboljem trenutku jer su sve to košarkaši s kojima je on igrao.

Šestorica od njih su prije dvije godine bili moji saigrači u Cedeviti. Dosta smo pričali prije utakmice i vodim ih večeras na večeru kako bih se malo hvalio jer smo ih pobijedili”, rekao je Musa koji se nakon toga osvrnuo na Ljetnu ligu.

“Mislim da sam zreliji sada. Za mlade igrače je najvažnije da puste da igra dođe do njih, da uživaju i vjeruju svojim saigračima. NBA? Spreman sam! Vjerujte mi da sam spreman. Sada kada shvatim da imam šansu igrati u NBA ligi znam da sam spreman za to. To čekam cijeli život”.

KOMENTARI