Džemat Demiševci ima čestitog i vrijednog muteveliju

HomeLokalne temeSanski Most

Džemat Demiševci ima čestitog i vrijednog muteveliju

BRAVO Demiševci pokazuju jedinstvo i slogu!

 I reci: “Trudite se! Allah će trud vaš vidjeti, a i Poslanik Njegov i vjernici, i vi ćete biti vraćeni onome koji zna nevidljivi i vidljivi svijet, pa će vas o onome što ste radili obavijestiti. (Et-Tevba, 105)

“Ko radi jedan posao koji doprinosi džematu i u tome postigne uspjeh, Allah će mu to djelo primiti, (tj., bit’ će za to nagrađen), a ako pogriješi Allah će mu oprostiti.”(Hadis)

Danas poslije džuma-namaza smo uručili poklon za našeg vrijednog i čestitog muteveliju Rasima Omića. Njegov angažman i rad za džemat je neprocjenjiv.

Svo svoje slobodno vrijeme posvetio je hizmetu našem džematu.To su dobre naše džematlije prepoznale i danas ga daravali poklonom koji će mu sigurno biti jedan od najdražih u životu.

Zaslužio je on sigurno i mnogo više, ali najveća radost će mu biti aBd na Ahiretu kada za svoj trud i rad za opće dobro džemata bude imao nagradu Uzvišenog.

Molim Allaha Uzvišenog da mu podari svako dobro ovog i budućeg svijeta, i molim Allaha dragog da naše složne džematlije koje su prepoznale njegov rad, obilato nagradi…amin

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0