instant fap

Ekološki zločin u Frontu

Ekologija proučava odnose među živim organizmima, kao i njihov utjecaj na okoliš u kojem obitavaju, te utjecaj tog okoliša na njih.

Da nekad znamo biti gori od svih ostalih živih bića, pokazuju vrlo česti ekološki ispadi koje dio stanovništva produkuje!

Informativni portal inmedia.ba, danas vam želi pokazati nekoliko fotografija koje su načinjene u Frontu, tačniji ulici 17. VKB,  i u blizini “malog” Konzuma!

Neodgovorni građani, koji uredno NE PLAĆAJU odvoz smeća, ne libe se da na neodgovarajući način svoj otpad ostave u kontejnere predviđene za stanare obližnjih zgrada.

Slika oko kontejnera ovih dana je strašna, mnogo smeća, a malo prostora!

Pored otpada, problem predstavljaju psi lutalice, koji smeće raznose kilometrima daleko i predstavljaju prijetnju djeci koje u ovom području našeg grada ima jako puno(u blizini vrtić i OŠ 5. oktobar).

Ovim putem, želimo da apelujemo na inspekciju (komunalnu, sanitarnu, bilo koju) da konačno krenu raditi svoj posao i da kazne neodgovorne pojedince! Apelujemo na Komunalno preduzeće da povećaju kontejnerske kapacitete, ili da se negdje u blizini izgradi zatvoreni kontejner(kućica sa kilitom 😀 ) koji bi mogli koristiti stanari, a da se ovi kontejneri izmjeste.

Sanski Most je grad cvijeća, ove slike govore potpuno suprotno 🙁

Upamet(by nadrealisti)

KOMENTARI