instant fap

Elvir Koljić u konkurenciji za najboljeg strijelca

Elvir Koljić u konkurenciji za najboljeg strijelca

Elvir Koljić u konkurenciji za najboljeg strijelca rumunske Premijer lige. 
Kladionice u Rumuniji objavile kvote: 

-Budući Zmaj među favoritima za titulu najboljeg strijelca rumunske lige.
Igra sjajnu sezonu Koljić ove godine. Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Elvir Koljić igra u sjajnoj formi za rumunsku ekipu Universitatea Craiova, a nakon što je postigao osam pogodaka za Krupu u Premijer ligi BiH, postigao je i 11 pogodaka u rumunskom prvenstvu i postao je pravi hit tamošnjeg prvenstva.

Rumunske kladionice objavile su kvote po pitanju toga ko bi mogao biti prvi strijelac prvenstva, a Koljić kotira jako dobro.

Prvi favorit je George Tucudean, napadač Cluja, koji je postigao 14 golova ove sezone. Kvota na to da će on postati prvi strijelac je 1.4. Drugi strijelac lige Alexandru Mitrita koji je igrao skupa sa Elvirom Koljićem postigao je 12 golova, ali je tokom zime otišao u Sjedinjene Američke Države, te je on, jasno van konkurencije.

Koljić se nalazi na diobi trećeg mjesta liste strijelaca sa Francuzom Harlemom Gnohereom iz Steaue. Obojica su postigli po 11 golova, s tim da je Koljić do te brojke stigao u samo 14 nastupa.

Kvota na Koljića je 4.5, dok je kvota na Gnoherea 6.0. Gotovo je izvjesno da će jedan od njih trojice na kraju i biti najbolji strijelac

KOMENTARI