instant fap

Ferguson: Živjet će United i nakon mene

Najtrofejniji menadžer u povijesti Manchester Uniteda Alex Ferguson uvjeren je da njegov nasljednik na klupi “crvenih vragova” neće imati težak zadatak nastaviti putem koji je on trasirao…

Trener koji je na kormilu Manchester Uniteda osvojio sve što se dalo osvojiti, ne misli da će njegovim povlačenjem doći do pada rezultata kluba s Old Trafforda.

“Naravno, bit će ovdje života i nakon mene. Manchester United je institucija, a povijest kluba sve pokreće. Imamo podršku u cijelom svijetu i to uvijek podiže ljestvicu”, izjavio je škotski strateg za Daily Mirror.

“Mislim da mome nasljedniku neće biti nemoguće nastaviti s vrhunskim rezultatima jer smo izgradili strukturu u klubu koja to olakšava. Trebat će angažirati iskusnijeg menadžera zbog zahtjeva ovog posla. No, kakva god bila situacija niko neće odbiti biti moj nasljednik”, smatra Ferguson.

  • “Postavili smo čvrste temelje, s velikim i sjajnim stadionom, trening centrom i s dosta mladih igrača. Kada bolje pogledate, mogao bi složiti tim uglavnom od igrača starih 22 ili 23 godine. De Gea, Rafael, Smalling, Jones, Evans, Cleverley, Powell, Chicharito, Lingard, Welbeck Kagawa nositi će United u godinama koje dolaze, pa neće biti teško nastaviti gdje ću ja stati. Ko god me nasljedi može uvesti nešto svoje, ali bazirano na temeljima koje sam već postavio”, zaključio je Ferguson.

KOMENTARI