Finale prije finala

HomeSanski MostLokalne teme

Finale prije finala

Sve spremno za veliko polufinale

Danas se igraju polufinalne utakmice na novogodišnjem malonogometnom turniru za seniore „Podgrmeč 2015“.

Obzirom na kvalitet igrača sa nekoliko zvučnih imena koji će nastupiti u sve četiri ekipe, slobodno se može reći, sutra je finale prije finala.

S toga se i najveći optimisti ne usuđuju prognozirati koje će ekipe obezbjediti prolaz u finale ovog tradicionalnog sportskog događaja u gradu na devet rijeka.

Ne treba sumjati, da će Gradska dvorana sutra biti premala da primi sve ljubitelje nogometa koji žele uživati u igri, borbenošću i efektim potezima igrača koji su već do sada pobrali aplauze i oduševljenje objekltivne sanke publike.

Turnir počinje u 19 sati, a u prvoj utakmici se sastaju ekipe DP HOROZOVIĆ i NEKRETNINE GOLD, zatim slijedi revijalna utakmica u kojoj će nogometne vještine dočarati članiice ŽNK „Rudar“ iz Kamengrada, potom će uslijediti nastup folklorne sekcije U.M.”Čaplje-Mahala” Sanski Most, te na kraju šlag večeri utakmica ekipa MANGO – PRIJATELJI.

 Ulaz za polufinale i finalnu večer je 3 KM, a organizator ponovo napominje gledaoce da trebaju čuvati kupljene ulaznice jer ona je talon za tombolu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: