instant fap

FOTO: Udala se sa 38 kilograma, beba je spasila sigurne smrti

Kada se pojavila pred zvanicama Laura Vilson nije izazvala oduševljene, već žaljenje.

Njeno krho tijelo od 38 kilograma djelovalo je stravično u vjenčanici. Ona nije mnogo marila, svjesna da ima poremećaj u ishrani. Tog dana kao da je znala da je na početku puta svog izlječenja. Sada, pet godina kasnije Laura(28) majka preslatkog Metjua(1,4) svjedoči kako je uspjela u nemogućoj misiji da se izbori sa sobom i željom da postane majka.
Dječaka su ljekari nazvali “čudom” jer je Laurino tijelo bilo toliko napaćeno i poremećeno od gladovanja da su joj rekli da ne može da ima djecu. Ona za Metju kaže da je “božanska intervencija”.
– Metju je nježan, topao dječak. Obožavam ga, svakodnevno mi vraća vjeru u život i svojim osmijesima me ohrabruje – ispričala je Laura za “Sunday Mirror” koja se bori sa ovom bolešću od svoje 21. godine.
Dva mjeseca nakon vjenčanja smještena je u bolnicu sa teškim psihičkim i fizičkim poremećajima i tada je agonija dobila novi oblik. Bila je teška 31 kilogram.

Naime, problem sa ishranom počeo je poslije vjeridbe u avgustu 2006. – željela je da izgleda lijepo na dan svog vjenčanja. Postala je opsjednuta idejom da bude mršava. Znala je da pojede samo dvije kriške ananasa dnevno. I tako danima.
– Postala sam bolesna. Tijelo i mozak su mi se potpuno izmijenili, nikako nisam uspijevala da funkcionišem. Ali, bilo mi je najvažnije da sam mršava. To se nikome nije dopadalo, ali ni na to nisam previše obraćala pažnju. Znala sam da neću moći da nastavim život, ali men ije bilo briga. Samo sam željela što manje kilograma.

Na nagovor majke i muža potražial je pomoć. Ljekari su Uspjeli da je povrate na 44 kilograma. Tada je saznala i da neće moći da rodi, jer je pet godina bila bez ovulacije. Očaj je postao radost, jer je prošlog marta otkrila da je u sedmom mjesecu trudnoće. I to ne bi otkrila, nego joj je bilo neobično što stomak previše “poskakuje”. Uradila je test i saznala da će postati majka. Hitno je promijenila sve navike, riješena da rodi zdravo dijete.
– Od bjesomučnog izladnjivanja odjednom sam počela da trpam hranu u sebe. Hranila sam se kvalitetno i kalorično. Ludački strah da bi mom mališanu moglo da fali nešto zbog napornog života koji sam vodila potpuno me je pokrenula. Sada sam zdrava, ako i moje dijete. On je moja budućnost i moj život.

KOMENTARI