instant fap

Furaj.ba, portal za ljubitelje putovanja

Sve ljubitelje putovanja i one koji žele otkriti i istraživati nove destinacije i na taj način obogatiti svoj život, obradovat će vijest da se pojavio novi portal www.furaj.ba.

On svojim posjetiteljima nudi sadržaj i informacije koje će im olakšati put u nepoznato ili pak približiti kulturu i tradiciju drugih naroda. Na njegovim stranicama će pronaći fotografije i korisne savjete iskusnih putnika te pročitati djela poznatih putopisaca.

Ako vam se ikada desilo da želite obići ljepote Bosne i Hercegovine, a niste znali gdje otići, otvorite stranice koje govore o prirodnim ljepotama naše zemlje, gdje ćete pronaći bezbroj informacija i fotografija koje će vam pomoći da nađete odgovor na pitanje kuda krenuti.

Ono što www.furaj.ba izdvaja od sličnih portala je prilika koja posjetiocima daje mogućnost da napišu svoje utiske i subjektivno mišljenje o lokaciji ili smeštaju u kojem su bili i na taj način ih podijele s ostalim posjetiteljima. Ekipa Furaj.ba uskoro najavljuje i nagrade za autore putopisa i fotografija. Dočekajte ih spremni sa fotografijama i utiscima sa svojih putovanja.

KOMENTARI