instant fap

Garcia: Džeko i Pjanić će se u Romi osvetiti za neuspjeh s reprezentacijom

Garcia: Džeko i Pjanić će se u Romi osvetiti za neuspjeh s reprezentacijom

Uvijek kažem igračima da kada skinu civilnu odjeću moraju ostaviti i svoje probleme, a kada oblače dres i kopačke moraju osjećati jedino zadovoljstvo”

Romu nakon dvotjedne pauze očekuje dvoboj sa Bolognom. Rudi Garcia je svjestan opasnosti momčadi koja je osnažena dolaskom novog trenera Roberta Donadonija.

“Opasnost je da – zbog ovoga što se dogodilo, reprezentativne pauze i Lige prvaka, zaboravimo koliko je ova utakmica teška. Uvijek kažem igračima da kada skinu civilnu odjeću moraju ostaviti sa strane i svoje probleme, a kada oblače dres i kopačke moraju osjećati jedino zadovoljstvo jer rade najbolji posao na svijetu,” rekao je Rudi Garcia na konferenciji za medije.

Roma ima problema s ozljedama nekoliko bitnih igrača, a vezni red će biti oslabljen neigranjemGervinha i Mohameda Salaha, no tu su Iago Falque i Manuel Iturbe.

“Iago Falque je igrao jako dobro. Manuel ima iste karakteristike, brzinu i snagu kao i Gervinho i Salah. Imamo rješenje,” rekao je Garcia, a potom se osvrnuo na Miralema Pjanića i EdinaDžeku koji s reprezentacijom BiH nisu uspjeli izboriti Europsko prvenstvo.

“Naravno da su razočarani, i njima, a i nama je bilo jako važno da zaigraju na Europskom prvenstvu. Edin i Mire su stigli raspoloženi, sada žele doprinijeti uspjehu kluba, žele se osvetiti s Romom i ostvariti dobar rezultat. Bio sam spreman razgovarati s njima, ali nije bilo potrebe.”

Francuz je osudio teroristički napad koji se dogodio u njegovoj domovini te je naglasio da se svi trebaju ujediniti kako bi problem napokon bio riješen.

“Moramo ostati ujedinjeni i nastaviti živjeti, oni koji učine takvo nešto uopće nisu ljudi. Nadam se da će se sve dobro ovoga svijeta ujediniti u borbi protiv terorizma. Oni su napali naše izvore zabave – restorane, koncerte, utakmice.”

KOMENTARI