instant fap

Garcia: Džeko ne može igrati svih 90 minuta, ali je spreman

Garcia: Džeko ne može igrati svih 90 minuta, ali je spreman

Grupna je faza Lige prvaka poput mini lige, svaka te pobjeda dovodi bliže prolasku skupine, a svaki poraz sve dalje, rekao je trener Rome

Roma u utorak gostuje kod Bayera u trećem kolu Lige prvaka. Momčad Rudija Garcije još uvijek nema pobjedu, a dobra je vijest da više nema problema s ozljedama igrača i da su za igru dostupni gotovo svi.

Rudiger i Džeko ne mogu igrati 90 minuta, ali su spremni. Na raspolaganju su mi gotovo svi igrači, to je dobra vijest,” rekao je Garcia na konferenciji za medije uoči susreta, a potom je nastavio:

Bayer je dobra momčad. Ide im jako dobro u Ligi prvaka, tako da će utakmica biti sjajna. Bayer je od prvog siječnja odigrao 14 utakmica, a ja i stožer smo analizirali gotovo svaku.”

“Bitne su nam ove dvije utakmice protiv Bayera. Moramo na Ligu prvaka reproducirati formu koju u posljednje vrijeme imamo u domaćoj ligi. Grupna je faza poput mini lige, svaka te pobjeda dovodi bliže prolasku skupine, svaki poraz sve dalje. Ako pobijedimo sutra to će biti veliki korak prema naprijed za nas.”

“Uvijek igramo na pobjedu. Dobro smo igrali protiv Empolija sa sistemom 4-2-2, možda tako zaigramo i sutra ali to ovisi o puno stvari.”

“Želimo sutra pokazati što možemo. Moramo utakmici pristupiti potpuno drugačije nego protiv BATE-a i trebamo ostati u igri sve do posljednjeg zvižduka,” dodao je Alessandro Florenzi.

KOMENTARI