instant fap

Gazzetta o Džeki i Immobileu van terena: U ishrani i stavu prema tetovažama se razlikuju

Gazzetta o Džeki i Immobileu van terena: U ishrani i stavu prema tetovažama se razlikuju

Ugledna italijanska Gazzetta dello Sport uporedila je dvojicu iskusnih napadača u Seriji A Edina Džeku i Ciru Immobilea.

Pošto su brojke Džeke i Immobilea slične, iz Gazzette su odlučili uporediti njihove navike van terena, koje uključuju ishranu, treninge i porodicu.

Obojica igrača su prešli 30 godina i 100 golova u Seriji A, a Immobile je postigao 36 golova više od 2015. godine, no on je izvođač jedanaesteraca, za razliku od kapitena Zmajeva.

Gazzetta navodi da su Džeko i Immobile slični po porodičnoj priči. Obojica sjajnih golgetera imaju troje djece, dvije kćerke i jednog sina. Cirina supruga Jessica ima milion followera na Instagramu, dok Amra Džeko ima 233.000. Dok je Immobille stanovnik sjevernog dijela Rima, Džeko je imao stan na jugu dok je bio član Rome.

Immobile i Džeko se najviše razlikuju po ishrani. Italijanski list prenosi da je Džeko ljubitelj internacionalne kuhinje i nerijetko praktikuje zdravu dijetu, dok je Ciro ljubitelj tradicionalne italijanske hrane i mediteranske kuhinje.

Dok Immobile noći voli provoditi igrajući igrice na playstationu, Džeko preferira gledati TV serije na njihovim originalnim jezicima, kao i nogometne mečeve. Obojica igrača vole ići na spavanje ranije, a onda tako i ustati. Ono što razdvaja dvojicu igrača jeste stav prema tetovažama. Dok Edin Džeko nije tetovirao svoje tijelo, Ciro Immobile na sebi ima veći broj tetovaža i većinom su posvećene članovima porodice.

Za kraj, još jedna stvar koja je ista za dvojicu napadača prema Gazzetti, a to je ljubav prema nogometu od ranog djetinjstva. Naime, Edin i Ciro su oduvijek znali da je nogometna lopta njihov život.

KOMENTARI