instant fap

Gdje su danas i šta rade lijepe cazinske trojke

Gdje su danas i šta rade lijepe cazinske trojke

Društvene mreže ovih dana su preplavljene  fotografijama lijepih maturantica trojki iz Cazina Adne, Azre i Admire Kapić. No riječ je prošlogodišnjim slikama jer su ove jedine trojke u obrazovnim ustanovama na području grada Cazina i Unsko-sanskog kantona lani okončale srednjoškolsko obrazovanje u cazinskoj Gimnaziji.

Sestre su nam kazale da su i sam iznenađene jer je riječ o starim fotografijama iz lijepih srednjoškolskih dana.

Adna, Azra i Admira sad su u Bihaću, zajedno žive studiraju.

–  Admira i ja smo na Fakultetu zdravstvenih studija, a Azra je na Tehnickom fakultetu, smjer elektrotehnika. Stanujemo zajedno, sto je nekako i logicno.Jedino zanimanje i briga nam je fakultet i redovno polaganje ispita – kazala nam je najstarija sestra Adna. Ona je od sestre  Admire starija pola minute. Admira je od Azre starija čitavu minutu.

Sestre Kapić

Sestre Kapić rođene su 9. decembra 1998. godine u Bihaću.

– Azra i ja smo jednojajcane blizanke i zato se Admira malo razlikuje od nas  S tim da smo se vise razlikovale od nje kad smo bile manje, ali kako smo starije sve tri sve više ličimo – objašnjava Adna.

Trojke imaju još i osam godina starijeg brata, koji je građevinski inžinjer po zanimanju.

– Oduvijek smo se nas tri odlično slagale, a isto tako je i danas. Nije bilo ljubomore. Tako je i s bratom. Za njega je bila velika sreća dobiti tri sestre odjednom,  svugdje se hvalio s nama – kaže Adna.

Dodaje da su ona i Admira trenutno sretno zaljubljene, dok Azra nema momka.

– Naši momci razumiju nasu sestrinsku vezu, jer je ona ipak drugačija od ostalih I nema problema u vezi s tim. A sigurno je svima na početku čudno, ali odmah nakon brzo vremena shvate da imamo poseban odnos – kaže nam na kraju Adna.

KOMENTARI