Glasajmo za Hanu!

Glasajmo za Hanu!

Dragi moji koji me pratite, imam potrebu da vam dam malo sebe. Moji roditelji su se nakon srednje škole preselili iz Bosne (Sanskog Mosta, točnije selo Husimovci) u Zagreb, u potrazi za boljim životom, gdje sam rođena 1991.

Sa 6 godina sam znala sto želim u životu biti, ali ne ide uvijek sve u vrijeme kada mi zelimo, te sam naučila i zašto. Sve dođe u životu kad treba i kada si spreman. Neka se vrata zatvore jer nisu za nas, a neka jer nismo spremni u tom trenutku. Poanta je da ne odustajete od svojih snova.

Uglavnom, preselila sam se u Beograd na početku natjecanja 2017. i tu sam pronašla sebe. Možda zato što po prvi puta živim sama, i imam prijatelje (@unikatno_ruzan@sandramiljakovic @gospodinf5) koji me podržavaju u svemu sto radim.

U samoći, nezaštićenosti, težim životnim uvjetima sam postala skromnija, zahvalnija, duhovnija, sretnija, i generalno bolja osoba prema ljudima koji me okružuju.

Hvala vam sto ste uz mene. Neka mi Bog dragi da snage za sve. Voli vas Hana

A sad ono najbitnije, evo kako da glasate za našu Hanu;

Balkane moj, moj redni broj je 5. 
Glasa se na nacin da posaljete moj broj 5 na broj zemlje iz koje se glasa;

1. Srbija- 1010
2. Crna Gora- 14541
3. Bosna- 091210726
4. Makedonija- 145333
5. Hrvatska- 666888 – po prvi puta u povijesti sudjeluje u glasanju, te sam ponosna.

Glasanje pocinje 14.06. 2018. kada Voja i Sanja najave da pocinje glasanje. Nemojte glasati prije toga, jer ti glasovi nece biti vazeci, da ne bi potrosili novac bezveze.
Ajmo jako do kraja, voli vas Hana.  Tko ce glasati? 💪

KOMENTARI