instant fap
NaslovnicaMagazin

Glumica Betty White otkrila tajnu svoje dugovječnosti: Ne jedem ništa zeleno

Glumica Betty White otkrila tajnu svoje dugovječnosti: Ne jedem ništa zeleno

Betty White ima svoju tajnu za dug i ispunjen život, a to nije ono što inače čujemo od holivudskih zvijezda. Glumica je u nedavnom intervjuu za magazin People otkrila da je izbjegavala “sve zeleno” kao dio svoje dijete.

White 17. januara slavi svoj 100. rođendan, te je rekla da je zahvalna što je zdrava. Komentarišući svoju dijetu kazala je da “pretpostavlja da radi”, s obzirom na godine koje je doživjela.

“Ja sam tako sretna što sam tako dobrog zdravlja i osjećam se tako dobro u ovim godinama. To je nevjerovatno”, poručila je.

White je rekla da vjeruje da je “rođena kao optimista” što je od suštinskog značaja za njenu prirodu.

“To sam naslijedila od svoje mame i nikada se nije promijenilo. Uvijek nađem nešto pozitivno”, kazala je.

Povodom 100. rođendana bit će predstavljen i dokumentarac o njenom životu, a glumica je ranije pozvala sve da ga proslave zajedno s njom u kinima.

Glumica je i 2018. godine rekla da je važno “uživati u životu” u intervjuu za Parade: “Naglašavajte pozitivno, a ne negativno”, poručila je tada.

“Zvuči tako otrcano, ali mnogi ljudi će izabrati nešto na šta će se požaliti, umjesto da kažu: ‘Hej, to je bilo sjajno!” Nije teško pronaći sjajne stvari ako pogledate malo bolje”, zaključila je.

White vjerovatno neće glumiti ni u jednom projektu u skorije vrijeme, a prema magazinu People, zauzeta je mirnim životom u Los Angelesu rješavajući ukrštenice, igrajući kartaške igre, gledajući “Jeopardy” i dokumentarne filmove o životinjama, kao i igrajući golf.

KOMENTARI