GLUMICA I PJEVAČ: Edita i Kemal Malovčić

HomeVijestiBiH

GLUMICA I PJEVAČ: Edita i Kemal Malovčić

Sretan ti rođendan, Kemo!

Ako ne na polugodišnjem, a onda sigurno na godišnjem nivou, pojedini mediji u regionu objave kako se najstarija kćerka legendarnog pjevača Kemala Malovčića, Edita, stidi svog oca, kako se njeni prijatelji u Austriji i Njemačkoj smiju onome što on pjeva, te kako njih dvoje nemaju nikakvog kontakta.

Kemal je takve informacije putem bh. medija često demantovao, a da su sve to laži i izmišljotine, potvrdio je nedavni srdačni susret oca i kćerke na ulicama Beča.

Naime, Edita Malovčić je poznata i priznata glumica kako u Njemačkoj tako i u Austriji, cijenjena među kolegama, a da se ne stidi niti oca niti njegove karijere, potvrda je to, što se na svakoj odjavnoj špici filma ili serije u kojoj glumi njeno ime pojavljuje sa punim prezimenom – Malovčić.

-Edita zaista mnogo radi, u svakodnevnim je obavezama, pa tako da njen dan traje i 48 sati ne bi joj bilo dovoljno da sve to poprati. Trenutno se priprema za jedan muzičko-plesni šou na jednom od najgledanijih televizijskih programa u Austriji, čuveni „Wiener Opernball“. Ja sam sjedio sa mojim prijateljima u bašti jednog restorana kada je ona naišla sa njenim plesnim partnerom. Ona je mene prva ugledala i prišla mi. Nas dvoje se redovno čujemo telefonom, redovno me pita za moje i zdravlje moje ostale djece. Edita je moje prvo dijete i ona je moja kćerka, koju ja neizmjerno volim, a posebno sam ponosan na njen uspjeh. Povukla je tu neku umjetničku žicu na mene – ponosno nam je rekao Kemal Malovčić.

Na pitanje zbog čega neki mediji stalno potenciraju na tome da nisu u dobrim odnosima, Kemal je odgovorio:

Medijsko čišćenje

-Ma, bolje bi im bilo da medijski počiste sve te razvode brakova, narkomansku djecu pjevača i pjevačica, ali i samih pojedinih pjevača narkomana i alkoholičara, pa onda da pišu o meni i mojoj djeci. Edita i ja smo se dogovorili da čim i meni i njoj vrijeme to dozvoli, a to će biti uskoro, jer ja sam čovjek u godinama, da video zapisom ovjekovječimo moju staru pjesmu „Čuvaj draga našu kćerku“ iz 1979. godine, a koju sam svojevremeno bio i posvetio mojoj Editi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0