instant fap

Goga Sekulić traži milione od Emira Hadžihafizbegovića, jer ju je nazvao droljom

Ovu informaciju potvrdila je i sama folk pjevačica, koja je na sudu zatražila milionsku odštetu.

– Tužila sam Emira, imam snimak, sve dokaze, tako da se neće izvući. To mu nije trebalo. Tema je bila srpska estrada! Vređao je Cecu, Jelenu Karleušu i druge, a mene je baš potkačio. Kada mogu Bosanci i Hrvati kod nas da nastupaju, u čemu je problem što mi kod njih odlično prolazimo – rekla je pjevačica.

– Šta ja mogu što me omladina u Bosni i Hrvatskoj voli i što peva moje pesme – lakonski je završila ona.

Podsjećanja radi, Hadžihafizbegović je prošle godine na hrvatskoj televiziji u emisiji ‘Nedjeljom u dva’ optužio Srbiju da plasira Bosni duhovnu pornografiju!

– Srbijanske drolje zavode Bošnjake, koji se onda odaju alkoholizmu. Iz Srbije nam se servira duhovna ponografija, koja se lansira preko televizije. Srbijanske pjevačice zavode mlade ljude koji se odaju alkoholizmu, zbog čega dolazi do masovnih tuča, pa čak i do ubistava. Ja mislim da su one drolje jer čim ona dođe i kaže kako voli da pjeva bez gaćica, Goga Sekulić, a neka druga da popije litar alkohola, to je za mene drolja i ostaće drolja! Ima njena izjava u novinama: „Ne volim da nosim na koncertu gaćice“, i voli da popije litar alkohola u toku koncerta, ja tako i dan-danas mislim – rekao je glumac, koji je turbo folk proglasio načinom života.

– Ja mislim da je turbo folk dobro osmišljen projekat i matrica preko koje se mnogo više ušlo u Bosnu nego u Hrvatsku i da je to matrica po kojoj se živi. To nije pjesma, to nije Ceca Veličković – naglasio je Hadžihafizbegović, koga je voditelj pitao zbog čega generalizuje, pa se glumac malo ispravio:

– Mislim i na bosanske drolje, ako ima bosanskih pjevačica, mislim muslimanki koje vole da pjevaju bez gaćica i da popiju litar alkohola na koncertu, onda su i one drolje, bosanske drolje – pojasnio je Emir, koga je voditelj podsjetio na ulogu u filmu sa Lepom Brenom, najpoznatijom folk pjevačicom bivše Jugoslavije.

– Nije to turbo folk. To nema veze sa turbo folkom. Meni je krivo što se neki vrlo plemeniti pjevači miješaju sa turbo folkom – rekao je Emir.

http://www.youtube.com/watch?v=E4svYl56mbw&feature=player_embedded

 

KOMENTARI