instant fap

Google i dalje vodeći poslodavac

Google i dalje vodeći poslodavac

Top pet kompanija koje su najpoželjnije za rad u SAD su “Google”, SAS (softverska kompanija u Sjevernoj Karolini), “CHG Healthcare Services”, “Boston Consalting Group” i “Wegmans Food Market”, pokazalo je istraživanje časopisa “Fortune”.

“Google” je tako već četvrtu godinu zaredom dobio titulu najpoželjnijeg poslodavca.

Glavni urednik časopisa Andi Server rekao je da su prilikom istraživanja u obzir uzeti visina plate i ostalih naknada kao važan faktor, ali da nisu zanemarene ni ostale beneficije koje značajno utiču na zadovoljstvo i motivaciju samih zaposlenih.

Velnes centri, besplatna hrana, povlastice za kućne ljubimce, sportski kompleksi – samo su neke od beneficija koje “Google” pruža svojim zaposlenima, pa se može reći da se sa opravdanim razlogom našao na samom vrhu liste najboljih kompanija, prenosi Poslovni dnevnik pisanje portala CBS News.

Iako mnogi prilikom razmatranja najboljih poslodavaca u obzir uglavnom uzimaju finansijske faktore, odnosno visinu plate, postoje i brojni drugi faktori koji utiču na zadovoljstvo radnika na radnom mjestu.

Briga o djeci, usklađenost privatnog života sa karijerom i zdravstvene povlastice samo su neki od faktora koji su uzeti u obzir prilikom izbora za najboljeg poslodavca.

 

 

 

 

 

 

 

KOMENTARI