instant fap

Hako Šljivar i Jana snimili duet “Nemoguće”

Hako Šljivar i Jana snimili duet “Nemoguće”

Za njega kažu da je jedan od Bosanaca koji je od rane mladosti činio sve da se dokaže prije svega kao veliki čovjek, pa tek onda vrhunski pjevač. I itekako je uspio u tome.

Hako Šljivar je pravi, kršni Krajišnik koji sa porodicom već godinama živi i radi u Švicarskoj. U godinama iza išao je korak po korak. Nigdje nije žurio u gradnji karijere jer je znao da će doći momenat kasa će zasijati na estradnom tronu.

Njegovo poštenje, trud i zalaganje da uspije prepoznali su mnogi a među njima i Jana Todorović. Kada joj je ponuđeno da s njim snimi duet, Jana je bez puno razmišljanja pristala. Čak je i na društvenim mrežama javno hvalila Haku govoreći za njega da joj je bila čast upoznati Šljivara, kako je iznenađena njegovom jednostavnošću ali i profesionalizmom, te da je sigurna u uspjeh njihove zajedničke pjesme.

Kako je ranije u obećao, Hako je danas objavio novu pjesmu. Toliko je interesovanje njegovih i Janinih fanova vladalo za tim duetom da su stalno na društvenim mrežama pitali kada će konačno objaviti duet.

Hako je presretan što je baš sa Janom snimio pjesmu.

– Jana je prije svega veliki čovjek, od riječi i vjerujem u veliki uspjeh ove numere. Dugo smo radili na pjesmi da bi bila što bolja te vjerujem da će brzo svima ući u uši i postati veliki hit – iskren je Hako koji sa Janom poručuje “Nemoguće”.

KOMENTARI