instant fap

Hamburger od 456 grama masti i sa nevjerovatnih 6806 kalorija!

Jedan se restoran u južnom Bristolu svojom neobičnom ponudom zaista izdvaja od ostalih.

Naime, ukoliko ste dovoljno hrabri, a i ludi, možete naručiti hamburger toliko velik da se peče sat vremena i mora se naručiti čak 24 sata unaprijed, piše Daily Mail.

Serviran je uz zdjelu pommes fritesa i domaćeg kupusa, a za njegovo probavljanje trebat će vam mnogo više od popodnevne šetnje. Ovaj je čudovišni hamburger od 456 grama masti i sa nevjerojatnih 6806 kalorija, uspjela dovršiti tek šačica ljudi. Vlasnici “Warren's Gourmet Burger Companyja” naglašavaju kako čak ni njegov tvorac i vlasnik restorana, Tom Warren, nije bio u stanju pojesti cijeli obrok.

“Ljudi su stalno komentarisali naše domaće gurmanske burgere, ali ovakvo nešto niko nikada nije vidio. Želio sam napraviti zaista divovski hamburger, ali dobre kvalitete”, naglasio je Warren, prenosi Index.

Svako ko uspješno “počisti” svoj tanjur u roku od sat vremena za nagradu dobiva svoju fotografiju na restoranskom “hall of fameu” kao i popust na cijenu od 15 funti koliko ova poslastica košta.  Od januara se u pothvat upustilo čak 386 ljudi, ali tanjir je počistilo samo njih 12.

KOMENTARI