instant fap

Hamdija Lipovača ipak krivac saobraćajke na Čengić Vili

Hamdija Lipovača ipak krivac saobraćajke na Čengić Vili

Kako bismo javnosti samo potvrdili našu namjeru da u izvještavanju ostanemo dosljedni i prije svega autentični, bez ikakvih kalkulacija, dužni smo našuprvobitnu informacijuo saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo vozilo premijera USK-a Hamdije Lipovače, potkrijepiti ni manje ni više nego autentičnim fotografijama.

Ujedno se izvinjavamo čitaocima portala Citaj.BA što kasnimo sa konkretnom informacijom te što smo dozvolili da nas obojani prozovu obojanim, što mi svakako nismo!

Ako lažu slike, lažemo i mi. No, kako “slika govori više od tisuću riječi” sudržat ćemo se od komentara onih koji su nakon “nevještog” premijerovog demanta o saobraćajnoj nesreći, doslovce proglasili lažovima, neuvjerljivima i lažnjacimna, ostavljamo čitateljima da se sami uvjere o istinitost navoda da je spornog dana 7.12.2013 navečer u saobraćajnoj nesreći učestvovalo i privatno vozilo Hamdije Lipovače. Bez namjere da ulazimo u polemiku i sa premijerom ali i sa kolegama sa ostalih portala, koji ruku na srce i nisu pokazali inventivnost da istraže ovu vijest, ovime samo potvrđujemo da je naš portal Citaj.BA nizu sa onim portalima kojima je tačnost podataka i aktulanost na prvom mjestu.

Senzacije ili neprovjerene vijesti nisu naš moto. Lijep pozdrav, uživajte u suočavanju sa istinom!

42128 Saobracajna nesreca C Vila 07 12 2013 17 536b2

Vozilo registarskih oznaka koje vidite na slici je, kako je potvrđeno za Citaj.BA, registrovano do maja 2014. na ime Hamdija Lipovača i zbilja nam je žao što na slikama ne vidimo i gospodina Lipovaču

Kako smo se uvjerili da je u BIH sve moguće pa čak i brisanje demanta ovaj put smo bili korak ispred pa smo uslikali demante sa pojedinih portala prije nego su isti uklonjeni.

hamdijalipovacafb d994a

citaj.ba

KOMENTARI