Hana fascinirala balkansku zvijezdu: “Uložila bih u tebe i tvoju karijeru”

Homeinmedia danasUncategorized

Hana fascinirala balkansku zvijezdu: “Uložila bih u tebe i tvoju karijeru”

Pravo osvježenje: Hana Mašić ima novi hit

Hana Mašić u petom krugu natjecanja predstavila se pjesmom “Nebo” Nine Badrić. Otpjevala ju je tako da bi se i Nina naježila, a unatoč tome ispala je iz daljnjeg natjecanja.

Na korak do polufinala iz najvećeg glazbenog natjecanja u regiji ispala je talentirana Hana Mašić. 25-godišnja Zagrepčanka jedina je Hrvatica koja je uspjela izboriti gotovo samu završnicu showa “Zvezde Granda”. Žiriju, ali i publici Hana se u petom krugu prvo predstavila pjesmom “Nebo” Nine Badrić. Iako je za svoj nastup dobila kritike, pohvala ni ovog puta nije ne nedostajalo.

Hana Mašić (FOTO: Screenshot/YouTube)

Iako se trudila dati sve od sebe u drugoj pjesmu jednostavno joj nije išlo. Pjesmu “Crveni lak” Sanje Đorđević Hana je izvela ispod očekivanja žirija i naposljetku ispala iz natjecanja. “Mislim da bi se trebala prijaviti i iduće godine jer ćeš tek tada biti top pjevačica”, kazala joj je Marija Šerifović. S obzirom na to da je Hani ovo tek prvi put da sudjeluje na ovako velikom glazbenom natjecanju njezin uspjeh je neosporan. Bravo! Hanin nastup možete pogledati od 30:10 minute.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0