instant fap

H&M želi da nam svima uzor budu djeca. Pogledajte predivan inspirativan film koji su snimili

H&M želi da nam svima uzor budu djeca. Pogledajte predivan inspirativan film koji su snimili

H&M pokreće globalnu inicijativu za podršku današnjim stvarnim uzorima, djeci

H&M je danas predstavio kratki film koji prikazuje uzore kakvi nam danas u svijetu trebaju, a koji su snimili u suradnji s redateljem Bryanom Buckleyem, nominiranim za Oscara.

“Djeca su informiranija, angažiranija i sposobnija no ikad prije. Nebrojeni su primjeri mladih koji poduzimaju akcije kako bi učinili naš svijet boljim, tako da ispunjavaju prazni prostor umjesto odraslih koje bismo inače gledali kao uzore. U vrijeme socijalnih i ekoloških preokreta vodstvo nikada nije bilo važnije. Ova temeljna potreba nadahnula je kompaniju da istraži načine kako bi mogla igrati ulogu u pružanju podrške uzorima koji su pred nama i koji kroje našu budućnost”, opisuju ovaj projekt u priopćenju za medije.

Odlučili su stoga predstavljati priče mladih iz cijelog svijeta koji svojim aktivnostima donose pozitivne promjene i svima nam mogu biti uzor. Cilj im je, bavode, podržati, poboljšati i pridonijeti boljoj budućnosti djece i roditelja.

“Želimo potaknuti ljude da dijele svoje priče o uzorima kao nadahnuće drugima i ukazuju na djecu s potencijalom i svrhom koja nas odrasle čini da se osjećamo malima. Da biste se pridružili pokretu, posjetite hm.com/kids i nominirajte izvanrednog uzora. Kasnije ove godine, H&M će istaknuti njihove napore i stvoriti svijest o tome kako se šira zajednica može pridružiti njihovom radu”, pozivaju u priopćenju za medije.

KOMENTARI