instant fap

Hollandeova djeca ne prihvataju maćehu i optužuju je da je spriječila njihovu majku da postane poslanik

Djeca francuskog predsjednika Francoisa Hollandea odbijaju da se vide s njegovom novom izabranicom Valerijom Trierweiler, novom prvom damom Francuske. Nova svađa i skandal u predsjedničkoj palati Francuske je osvanula na prvim stranicama časopisa.

 

Naime, Hollandeovih četvero djece ne prihvataju maćehu zbog toga što je ona „spriječila“ njihovu majku Segolenu Royal da postane državni poslanik u Parlamentu Francuske.

Trierweiler je uoči održavanja parlamentarnih izbora na društvenim mrežama izjavljivala da će, u regijama gdje se Royal kandidira za poslanika u parlamentu, podržati njene oponente. Te izjave su izazvale buru oštrih reakcija u Socijalističkoj partiji Francuske, a političari desnice su situaciju u Elisejskoj palati okarakterizirali kao „sapunicu“.

Izvori bliski Trierwelerovoj su nedavno kazali da se ona pokajala zbog poruka i izjava koje je davala.

Bivša supruga francuskog predsjednika Hollandea Royal je, pored kandidature na posljednjim parlamentarnim izborima,  bila kandidat i na predsjedničkim izborima 2007.godine, a u periodu vlasti Socijalističke partije obavljala je i dužnost ministrice u vladi.

KOMENTARI