instant fap

‘Homoseksualnost se može izliječiti maženjem konja’

Raymond Bell, pastor Kaubojske crkve američke savezne države Virginija, nije prvi koji vjeruje da se homoseksualnost može izliječiti, no njegov je ‘lijek’ zasigurno jedan od najoriginalnijih. Naime, on vjeruje kako se homoseksualnost i druge ‘zavisnosti mogu izliječiti pomoću takozvane terapije potpomognute konjima, koja uključuje maženje tih životinja

 v87487

Bell je za Gay Star News rekao kako konji u njegovoj crkvi, ranču na jugu SAD-a, sudjeluju u liječenju muškaraca od homoseksualnosti tako što ih podstiču da budu muževniji.

‘Terapija pomognuta konjima može pomoći svakoj osobi koja živi homoseksualnim stilom ili je na bilo koji način u njega umiješana’, rekao je Bell, dodajući kako je česta zabluda da je homoseksualnost urođena. Pastor Kaubojske crkve smatra da je homoseksualnost zapravo posljedica trauma kao što su silovanje, napuštanje, zlostavljanje ili nedostatak muškog uzora u životu.

‘Homoseksualnost je zapravo vrsta zavisnosti. Ne može je se izliječiti kao bolest jer se osobe za nju opredjeljuju’, dodaje Bell.

 

KOMENTARI