instant fap

Hrvati najčešće maštaju o grupnom seksu

U Hrvatskoj se najviše na svijetu mašta o grupnom seksu, koji je i u globalnim razmjerima seksualna fantazija broj jedan, pokazali su rezultati Durexovog istraživanja koje je obuhvatilo preko 29.000 ljudi u 36 zemalja širom svijeta.

Grupni seks nije samo muška fantazija – priželjkuje ga svaka peta osoba na svijetu i čak svaki treći Hrvat ili Hrvatica, tvrde u Durexu.

Prema njihovom istraživanju većina svijeta slaže se s tvrdnjom da seks blagotvorno utječe na raspoloženje. U to najviše vjeruju Grci i Mađari (82 posto), a odmah nakon njih dolaze hrvatske “seks zvijeri” jer bi, kažu u Durexu, čak četiri od pet domaćih ispitanika dalo ruku u vatru da seks liječi sve.

Uz to što su dobri u krevetu Hrvati znaju i dobro izabrati partnera. Globalno gledano, tri od četiri ispitanika izjavilo je da ih njihov seksualni partner zadovoljava, dok u Hrvatskoj čak 84 posto ispitanika nema (gotovo) nikakvih zamjerki na seksualne performanse svojih partnera među plahtama.

No, čak ni najboljima ne cvjetaju uvijek ruže pa je ponekad potrebno dodatno se uskladiti s partnerom kako bismo poboljšali naš seksualni život. Hrvati i Hrvatice u najvećem broju slučajeva (49 posto) vjeruju da se razgovorom s partnerom može riješiti puno toga. A ako ne ide tako, odgovor na problem sigurno ima “sveznajući” Google kojem pribjegava 43 posto nezadovoljnih ispitanika.

Top listu pomoćnih metoda zatvara traženje pomoći u časopisima (36 posto), a zgorega nije ni pokoja romantična večer uz pornić na što se odlučuje 34 posto ispitanika. S druge strane potpuno su nespremni za pomoć upitati liječnika, bračnog savjetnika, a mrske su im i tabletice i pomagala (sve ispod pet posto), tvrde u Durexu.

Probleme svaki narod rješava drugačije. Iako Amerima ni razgovor s partnerom nije stran, kao glavno rješenje vide korištenje lubrikanta (53 posto). Austrijanci rado posežu za seksualnom igračkom ili pomagalom (43 posto) kako bi otjerali problem iz spavaće sobe.

Izuzev grupnog seksa, o kojem Hrvati maštaju najviše na svijetu, ostale maštarije su puno slabije zastupljene, pa tako o striptizu maštaju u granicama svjetskog prosjeka (14 posto), a svaki deseti Hrvat i Hrvatica sanjari i o vezivanju i sado-mazo igrama.

Što se tiče drugih naroda, Rusi su skloni igranju raznih uloga (role-play) a Južnokorejanci i stanovnici Malezije najviše bi voljeli u seks uključiti i masažu. Telefonski seks je prilično popularna maštarija u Indiji, dok je u Njemačkoj to gotovo potpuno nepostojeća maštarija.

KOMENTARI