instant fap
NaslovnicaSport

Huligani otjerali Rakitića sa hrvatskog otoka Ugljana

Huligani otjerali Rakitića sa hrvatskog otoka Ugljana

Reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić nakon samo dva dana napustio je Ugljan poslije napada huligana na vilu u zaseoku Čeprljanda koju je iznajmio.

Naime, u petak oko 13 sati na otok je stigla grupa od šest mladića koji su se uputili ispred vile. Odmah po dolasku počeli su kuću gađati kamenjem i pritom porazbijali sve prozore i vrata. U tom trenutku u kući je bio Rakitić s porodicom. Nakon što su sve porazbijali pobjegli su u nepoznatom smjeru, a jedan huligan je čak pozivao ostale da provale u kuću, piše Dnevnik.hr.

Uspaničeni Rakitić odmah je reagirao i u roku od pola sata gliserom napustio otok na kojem su ga, dodajmo, ostali mještani oduševljeno dočekali. Čak se i TZ Ugljana pohvalila da ima slavnog gosta, no zvijezda Barcelone će odmor pamtiti po sramotnom napadu.

Policija je potvrdila kako je jučer oko 14 sati prijavljeno da je na objektu u vlasništvu trgovačkog društva razbijeno staklo, no vlasnik se nije izjasnio o materijalnoj šteti. U policiji zasad nisu mogli kazati ko je za vrijeme izgreda bio u kući, javlja HRT.

KOMENTARI