Hvala vam!

Homeinmedia danas

Hvala vam!

Adna Serdarević: Upiši se na Fakultet političkih nauka

Hvala vam što ste pratili naše objave i podržali naše članice. Svakim lajkom, komentarom i podjelom pomogli ste u promovisanju onoga za šta se one bore, a to je i suština ovog dana. Na kraju nam je preostalo da vam otkrijemo ko stoji iza ove mini kampanje:

Moje ime je Adna Serdarević, dolazim iz Sanskog Mosta i studentica sam Odsjeka za komunikologiju. Jedan od meni omiljenih aspekata studiranja je upoznavanje kolegica i kolega koji rade na poboljšanju našeg društva. Takva produktivna i pozitivna atmosfera motivirala me i potakla da se i ja uključim u društveno korisni rad, počnem pisati, volontirati, odlaziti na seminare i ostvarivati svoje ciljeve. 

Ponosna sam na svoje kolegice i željela sam to podijeliti sa vama, a koji dan bolji za to od 8. marta, dana kada slavimo sva dostignuća žena širom svijeta. 

Želim pozvati sve studentice i studente da podijele svoje ideje sa nama i da zajedno radimo na unaprijeđenju naše FPN-zajednice. Zamislila sam ovu kampanju, predstavila je SPONA-i i dobila podršku. Kao što Nejir kaže svi_e smo mi članovi_ce SPONA-e, pa bismo se trebali međusobno podržavati.

Svim ženama čestitam Međunarodni dan žena, dan kada se podsjećamo da naša borba nije završena, kada prepoznajemo one koji su stvarno spremni boriti se s nama i kada slavimo sebe. 

Imate moju podršku, a nadam se da ću i ja dobiti vašu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0