instant fap

Hvala vam svima..

Hvala vam svima..

Onima kojih se nismo sjetili ranije…svim ljubaznim, pod maskama nasmijanim trgovcima i trgovkinjama, frizerima i frizerkama, prodavačima i prodavačicama voća, povrća, mesa, peciva kojima smo jačali tijelo na sehurima i vraćali snagu na iftarima – Bajram šerif mubarek olsun!

Svim predanim, odgovornim i stručnim medicinskim radnicima koji su čuvali naše i zdravlje naših najmilijih, portirima koji su nas hrabrili na ulazu u neizvjesnost, sestrama čija je požrtvovanost i profesionalnost olakšavala i tješila, liječnicima čije je znanje i vještina vratila naše najdraže zdrave kući, nama… Bajram šerif mubarek olsun!

Svim sugrađanima i sugrađankama koji su se vratili iz Slovenije, Austrije, Njemačke,…i ostajali u samoizolaciji da nas ne ugroze: Bajram šerif mubarek olsun!

Svima vama kojima zaboravimo, u žurbi, reći onakvo “Hvala” kakvo zaslužujete, svima vama koji ovaj grad činite ponosom svakog Sanjana i svake Sanjanke, po rođenju ili po izboru, svima vama koji ste odgovorno i savjesno nosili maske i rukavice, držali razmak u trgovinama, koji ste uplaćivali ramazanije postačima, svima vama koji ste danas napravili i čorbu i glavno jelo i jela i slatko, svima vama koji ste dali zekat i sadaku, svima vama koji čuvate sebe i druge od lošeg, od pogrešnog, od redakcije portala Inmedia.ba – <3 Bajram šerif mubarek olsun! <3

KOMENTARI