instant fap

Hvala Vam za podršku!

Hvala Vam za podršku!

Na tri Državna prvenstva BiH u judo-u (Vitez, Lukavac, Sarajevo) takmičari judo kluba sane ostvarili su odličan uspjeh osvojivši ukupno devet medalja od čega dvije zlatne i sedam bronzanih medalja, dok su na prvenstvu Federacije BiH osvojili 14 medalja od čega četiri zlatne, četiri srebrne i šest bronzanih medalja. Ukupan skor sa zvaničnih prvenstava je dvadeset i tri medalje.

Naši mladi takmičari (pioniri) zvanično su na Državnom Prvenstvu BiH održanom u Vitezu postali ekipni vice prvaci BiH. Dok su pionirke u ekipnom poretku u Vitezu zauzele fantastično četvrto mjesto.

U prvom dijelu 2020. godine prije proglašenja “COVIDA19” takmičari JK Sane uspjeli su nastupiti na Međunarodnoj sceni u Mariboru, Samoboru, Lendavi, Ziriju te dva puta u Zagrebu gdje su takođe pokazali zavidan nivo i u Sanski Most donijeli 17 zlatnih 6 srebrnih i 12 bronzanih medalja.

Judo klub sana se zahvaljuje na podršci prije svega roditeljima koji nesebično daju svoj doprinos u ostvarenju ovih rezultata kako financijski tako i moralno, zahvaljujemo se i općini Sanski Most, Sportskom savezu općine Sanski Most, kao i sponzorima koji su na bilo koji način pomogli realizaciju Federalnog prvenstva BiH u Sanskom Mostu.

Našim takmičarima želimo i dalje sreću u sportu i da ostvaruju još veće i još bolje uspjehe u judo-u..

KOMENTARI